Wat zeggen anderen?

“Onze bruiloft overtrof alle verwachtingen, het was perfect. Zoveel lieve en leuke mensen, een bijzondere dag. We waren blij dat jij en Samantha (de fotograaf) erbij waren, het voelde alsof we twee extra vrienden hadden. De ceremonie was precies wat we wilden, en wij hebben ook van verschillende gasten gehoord dat ze hem zo leuk vonden (en vooral ook hoe je interacteerde met het ze!). Er is in ieder geval veel gelachen en af en toe een traantje weggepinkt. We zullen nog lang nagenieten van onze bruiloft. Al is het wel jammer dat het voorbij is, gelukkig hebben we de foto’s nog. Liefs, Lisanne & Laura.”

“Onze dank is groter dan groot! A perfect day!”

“Lieve Ilse, jij bent een ongelofelijke topper! Onze ceremonie was geweldig dankzij jou. Je creëerde precies de juiste sfeer, betrok de kinderen op een prachtige en leuke manier. Je overtrof onze verwachtingen! De klik. Het leek alsof we je al jaren kenden. Bedankt voor alles! Liefs, Maarten en Leonieke.”

“Hai Ilse, We wilden je nog even bedanken voor onze geweldige dag! We hadden echt niet kunnen dromen dat het zo ontzettend mooi zou zijn. Met zoveel humor, zo ontspannen en zo flexibel met de kids. Het was zo leuk om terug te horen wat de ander gezegd had. En mijn vader die zo ijverig zijn best deed en echt zijn plaats in de ceremonie in kon nemen. En de kids die de vrijheid hadden en daardoor toch meededen. Dikke knuffel van Casper en Marja.”

 

 

“Onwijs bedankt, Ilse. Hoe jij het voor ons mega bijzonder hebt gemaakt. Het was héél bijzonder!”

“We willen je heel graag bedanken voor de superleuke ceremonie! We hebben héél veel complimentjes voor jou in ontvangst genomen, dus bij deze; heel erg tof gedaan, heerlijk ontspannen en iedereen vond het een feestje! Dankjewel.“

“She’s like a rainbow” en daarmee is alles gezegd! Wat een geweldige dame en ceremonie.

“…Mede door haar input, uitstraling, de manier van spreken en de gekozen woorden is de ceremonie geworden zoals wij die wilden; relaxt, grappig, lief, gevoelig, persoonlijk, aandacht voor onze gasten. Ilse was hierin sfeerbepalend en wat een fijne sfeer heeft ze gecreëerd! Al onze gasten spreken nog vol lof over haar! Dankjewel Ilse! Liefs B&U”

“Ilse is in staat om de ceremonie de sfeer te geven die we van te voren bedacht hebben. Het persoonlijke contact was heel fijn en haar sprankelende persoonlijkheid zorgt voor een ontspannen sfeer.”

– Joyce –

“She’s like a rainbow” en daarmee is alles gezegd! Wat een geweldige dame, die met haar persoonlijkheid een sfeer creëert die iedereen meteen op het gemak stelt. De stem, de ‘troonrede’ en haar fijne aard zijn onmisbaar in een onvergetelijke dag. Dank je wel, Ilse!”

– R&B –

“We hebben lekker nagenoten, want wat een topdag was het! Alles viel gewoon op z’n plek; het weer, de mensen, de ceremonie en het feest… echt zo tof en fijn. Zo veel leuke reacties gehad op de ceremonie. Het was echt helemaal super.”
– R & D –

 

“Ik vond het weer zoooooooo’n toffe ceremonie!! Ik kan het gewoon bijna niet verwoorden hoe mooi ik ’t vond. Je maakte er echt weer een hele mooie, persoonlijke, warme ceremonie van. Waarbij de tranen gedurig over je wangen liepen… vaak van het lachen. Echt hoor… Als ik ooit ga trouwen..” Fotograaf Marlous

“Lieve Ilse! Wat hebben wij een fantastische dag gehad zaterdag, mede dankzij de mooie ceremonie die jij verzorgd hebt! Bedankt voor je enthousiasme, vrolijkheid, flexibiliteit, ontspannenheid en gezelligheid! Het was helemaal hoe we in gedachten hadden! Onze gasten waren ook heel enthousiast over de ceremonie, geweldig gedaan! Duizend maal dank! Liefs van ons!

 

Samen maken we er iets onvergetelijks van!

06 – 22 37 07 27